Hírek, aktualitások
2022. május 02.

Ügyfél neve: Rizsák Miklós
Ügyfél címe: 4361 Nyírbogát Rákóczi utca 5
Ügyfél-azonosító: 1001296978
Projekt azonosítója: 3300183736


VP6-19.2.1.-27-9-21 - Egy Jobb Életért Egyesület - Helyi fejlesztések támogatása című Projekt bemutatása. 


Projekt keretében Rizsák Miklós gép és eszközpark fejlesztése valósúlt meg.

2021. október 27.

Jelen felhívás legfőbb célja a vidéki térségekben működő mikrovállalkozásnak minősülő mezőgazdasági termelők induló vagy már működő szálláshely szolgáltatatói tevékenységeinek támogatása, kiemelten a 11 turisztikai térségben. 3 A felhívás további célja a támogatásban részesülők által kialakított és működtetett turisztikai szolgáltatások továbbfejlesztése, valamint a jövedelemszerzés és a foglalkoztatás erősítése.


Jelen felhívás keretében a támogatási kérelmek benyújtására 2021.december.8 naptól 2022. április 21. napig van lehetőség

2021. augusztus 27.

A Felhívás célja a tavaszi fagykár elleni védekezés támogatása, a tavaszi fagykárból adódó termelési kockázatok csökkentése, kiküszöbölése. A Felhívás a magas költséget kitevő kármegelőző beruházások megvalósításához kíván támogatást nyújtani a termésbiztonság növelése érdekében. A Felhívás szem előtt tartja az EU kármegelőzésre irányuló törekvéseit, valamint a Nemzeti Éghajlatváltozási Stratégia megelőzési elvét, mely szerint a veszteségekkel fenyegető jelenségek megelőzésének költsége akár több nagyságrenddel is kisebb, mint a bekövetkezett kár helyreállításának várható ráfordítása.


A támogatás mértéke, összege Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege - egyéni és kollektív projekt esetén is - maximum 100 millió forint.

A támogatás maximális mértéke egyéni és kollektív módon végrehajtott projekt esetén egyaránt az összes elszámolható költség 80%-a

2021. augusztus 27.

A takarmánygyártás alágazat az élelmiszeripar egyik legdinamikusabban fejlődő területe, amely két szakágazatból tevődik össze: a haszonállat takarmány-gyártás és a kedvtelésből tartott állat eledelgyártás. A kedvtelésből tartott állat eledel gyártása szakágazat nagyon gyorsan fejlődött az elmúlt évtizedben: a szakágazat termelési értéke 2020-ban 245,2 milliárd forint volt, változatlan áron a háromszorosára növekedett 2010 és 2020 között és 2020-ban az alágazat termelési értékének 53 százalékát tette ki.

Jelen Felhívás keretében a támogatási kérelmek benyújtására 2021. október 13. napjától 2021. december 7. napjáig az alábbi benyújtási szakaszokban van lehetőség.

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege: minimum 50 millió Ft, maximum 2 milliárd Ft.

A támogatás maximális mértéke: - a közép-magyarországi régióban (a továbbiakban:
- KMR-en belül) az összes elszámolható költség 40%-a;
- a nem közép-magyarországi régióban (a továbbiakban: KMR-en kívül) az összes elszámolható költség 50%-a

2021. augusztus 27.

A támogatás fő céljai a vidéki területek fenntartható fejlődésének támogatása, a környezet állapotának megőrzése és javítása, a mezőgazdasági eredetű környezeti terhelés csökkentése, környezetvédelmi szolgáltatások biztosítása, a természeti erőforrások fenntartható használatán alapuló mezőgazdasági gyakorlat erősítése. Kiemelten kívánja továbbá támogatni a biodiverzitás megőrzését a természetes életkörülmények között (a gazdaságban), a természet, a víz, és a talaj védelmét a termőhelyi adottságoknak megfelelő termelési szerkezet kialakításával, a környezettudatos gazdálkodás és fenntartható tájhasználat kialakításával.Bármilyen kérdése van szaktanácsadással, pályázattal, gazdálkodással kapcsolatosan, kattintson a kapcsolatfelvétel gombra, majd az űrlap kitöltése/elküldése után keresni fogjuk!
Kapcsolatfelvétel