Hírek, aktualitások
2021. augusztus 27.
A támogatás fő céljai a vidéki területek fenntartható fejlődésének támogatása, a környezet állapotának megőrzése és javítása, a mezőgazdasági eredetű környezeti terhelés csökkentése, környezetvédelmi szolgáltatások biztosítása, a természeti erőforrások fenntartható használatán alapuló mezőgazdasági gyakorlat erősítése. Kiemelten kívánja továbbá támogatni a biodiverzitás megőrzését a természetes életkörülmények között (a gazdaságban), a természet, a víz, és a talaj védelmét a termőhelyi adottságoknak megfelelő termelési szerkezet kialakításával, a környezettudatos gazdálkodás és fenntartható tájhasználat kialakításával.

A felhívás keretében az alábbi tevékenységek támogathatóak:

Az agrár-környezetgazdálkodási kifizetés olyan önkéntes alapon működő kifizetési rendszer, amelyben a résztvevők az agrár-környezetgazdálkodási célok elérésének érdekében a gazdálkodásuk során többlet tevékenységek elvégzését vállalják.

A támogatás feltétele a felhívás 3.4. pontjában, valamint a felhívás 1. számú mellékletében szereplő vállalások közül vállalt tevékenységek betartása a kötelezettségvállalás teljes időtartama alatt.

A támogatási kérelmek elektronikus úton, ügyfélkapun keresztül történő benyújtására 2021. október 25. és 2021. november 25. között van lehetőség

Valamennyi tematikus előíráscsoport esetében a támogatási időszak 2022. január 1-től 2024. december 31-ig tart.

Terület mérés, pályázati anyag elkészítése és szaktanácsadással kapcsolatban kérem keressen időben. 

TÁMOGATÁSOK MAXIMÁLIS MÉRTÉKE:


FELHÍVÁS

1. SZÁMÚ MELLÉKLET

Pályázat és Szaktanácsadással kapcsolatban érdeklődni lehet:

Név: Ács Bertalan
Tel.: 0630/7464189
E-mail: info@silveragro
.hu

Bármilyen kérdése van szaktanácsadással, pályázattal, gazdálkodással kapcsolatosan, kattintson a kapcsolatfelvétel gombra, majd az űrlap kitöltése/elküldése után keresni fogjuk!
Kapcsolatfelvétel