Mezőgazdasági biztosítások

Találd meg a legjobb növénybiztosítást!

A Silveragro Kft. az Agrisk stratégiai partnereként 4 tőkeerős biztosítóval áll kapcsolatban, akik országos lefedettséggel és szakmai tapasztalattal rendelkeznek a növénybiztosítások területén. Az Agrisk magyar piacon egyedülálló kalkulátora segítségével a lehető legkevesebb adat megadása után képesek vagyunk ajánlatot adni, amelyeket ezután össze is hasonlítunk a legjobb ajánlat megtalálása érdekében.
  • Vagyonbiztosítások: a mezőgazdasági telephelyek, üzemek általános és speciális vagyontárgyaira nyújt biztosítási védelmet
  • Kollektív munkahelyi balesetbiztosítás: váratlan balesetet esetén anyagi segítség a munkavállalók számára
  • Felelősségbiztosítások: mezőgazdasági és állattartói tevékenységekkel összefüggő harmadik személynek okozott dologi káraira, személyi sérüléses káraira nyújt fedezetet, valamint a sérelemdíjra 
  • Állatbiztosítások: az állattartókat ért véletlenszerűen bekövetkezett veszteségek enyhítését szolgálja 
  • Erdőbiztosítás: teljes körű biztosítás az erdők telepítésétől a véghasználatig Igénybejelentéshez szükséges adatok: Név, cím, telefonszám, biztosítás típusa (vagyon, felelősség, állat, erdő biztosítás)
Bármilyen kérdése van szaktanácsadással, pályázattal, gazdálkodással kapcsolatosan, kattintson a kapcsolatfelvétel gombra, majd az űrlap kitöltése/elküldése után keresni fogjuk!
Kapcsolatfelvétel