Pályázatok
Hazánkra és az Európai Unióra a vidékfejlesztés területén is sok közös kihívás vár, az új Vidékfejlesztési Program elfogadásával számtalan pályázati lehetőség fog a gazdálkodok rendelkezésére állni az elkövetkező években. Sikeres pályázathoz elengedhetetlen a naprakész információ és a szakszerű tájékoztatás, ebben tudunk a gazdák segítségére lenni, hogy közösen sikeresek legyünk az előttünk álló években.
2015. szeptember 07.
Szolidáris gazdálkodás együttműködéseit, amelyek már működő mezőgazdasági termelői tevékenységekre épülve, főként a helyi társadalom hátrányos helyzetű tagjai számára hasznos szolgáltatások szervezését valósítják meg, különösen: a segítő – szociális, egészségügyi – rehabilitációt; a szemléletformáló környezeti és élelmiszerügyi képzést. Cél a hátrányos helyzetű csoportok integrációja, az általuk történő termék előállítás és a fogyasztók önszerveződő csoportosulásának megszervezése. Ennek érdekében a széleskörű nyilvánosság biztosítása. Elvárás, hogy a projektnek – előre definiált – a célcsoport szükségleteihez illeszkedő konkrét eredménye keletkezzen és az eredmények csoporttagok általi közös használata biztosított legyen.   Feltétel a pályázáshoz: újonnan létrejövő csoport, vagy létező csoport esetén új –még nem megkezdett– projekt; projektterv benyújtása.   Előny a pályázáskor: szakmai megalapozottság, költséghatékonyság; fejlesztendő járásokban történő megvalósulás; környezeti, klímavédelmi, szociális szempontok; foglalkoztatás elősegítése; az előírtnál több mikrovállalkozás, természetes személy, gazdálkodó magánszemély részvétele; innovatív potenciál.   Támogatás mértéke: 25000 - 80000 Euro Támogatás intenzitása: 50 - 90%   Fent leírták pályázat részlétes feltételeinek megjelenésével változhatnak!

Szolidáris gazdálkodás együttműködéseit, amelyek már működő mezőgazdasági termelői tevékenységekre épülve, főként a helyi társadalom hátrányos helyzetű tagjai számára hasznos szolgáltatások szervezését valósítják meg, különösen:

  • a segítő – szociális, egészségügyi – rehabilitációt;
  • a szemléletformáló környezeti és élelmiszerügyi képzést.

Cél a hátrányos helyzetű csoportok integrációja, az általuk történő termék előállítás és a fogyasztók önszerveződő

csoportosulásának megszervezése. Ennek érdekében a széleskörű nyilvánosság biztosítása.

Elvárás, hogy a projektnek – előre definiált – a célcsoport szükségleteihez illeszkedő konkrét eredménye keletkezzen és az eredmények csoporttagok általi közös használata biztosított legyen.

 

Feltétel a pályázáshoz:

  • újonnan létrejövő csoport, vagy létező csoport esetén új –még nem megkezdett– projekt;
  • projektterv benyújtása.

 

Előny a pályázáskor:

  • szakmai megalapozottság, költséghatékonyság; fejlesztendő járásokban történő megvalósulás; környezeti, klímavédelmi,
  • szociális szempontok; foglalkoztatás elősegítése; az előírtnál több mikrovállalkozás, természetes személy, gazdálkodó magánszemély részvétele; innovatív potenciál.

 

Támogatás mértéke: 25000 - 80000 Euro

Támogatás intenzitása: 50 - 90%

 

Fent leírták pályázat részlétes feltételeinek megjelenésével változhatnak!


Bármilyen kérdése van szaktanácsadással, pályázattal, gazdálkodással kapcsolatosan, kattintson a kapcsolatfelvétel gombra, majd az űrlap kitöltése/elküldése után keresni fogjuk!
Kapcsolatfelvétel